Faqja Kryesore

Now food comes at your doorstep

Use our online application

Or download using the following methods

Products get measured on site

Të gjitha frutat dhe perimet kontrollohen në kohë reale nga ne dhe dyqanet për nivelin e nitrateve të tyre.

Vlerat e matjeve shfaqen në platformën tonë në mënyrë mjaft transparente sipas indeksit të sigurisë së konsumit.

Test measurements are displayed on our online platform in a transparent manner according to the index of consume security.

Latest articles

T’i japim prioritet frutave të stinës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

Sallata, antioksidanti më i mirë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

Pse duhet të kemi kujdes me nitratet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

GreenTest Products

Explore the models of nitrate measuring devices for over 60 food products.

Find the right device that fits your needs.

Impressions from our users

Aplikacion shumë i thjeshtë për tu përdorur. Me të vërtetë një risi në Shqipëri!
John Doe
Designer
Kjo platformë më kursen shumë kohë. Mjafton të përgatis shportën e ushqimeve, dhe m'i sjellin në shtëpi!
Jane Doe
Designer
Stafi është gjithmonë në dispozicion dhe mjaft i komunikueshëm
John Doe
Designer