Faqja Kryesore

Tani ushqimet vijnë në shtëpinë tuaj

Përdorni aplikacionin tonë online

Ose shkarkojeni në mënyrat e mëposhtme

Produktet maten që në dyqan

Të gjitha frutat dhe perimet kontrollohen në kohë reale nga ne dhe dyqanet për nivelin e nitrateve të tyre.

Vlerat e matjeve shfaqen në platformën tonë në mënyrë mjaft transparente sipas indeksit të sigurisë së konsumit.

Zgjidhni produktet që dëshironi, përgatisni shportën nga rehatia e shtëpisë suaj dhe cilësinë jua garantojmë ne.

Artikujt më të fundit

T’i japim prioritet frutave të stinës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

Sallata, antioksidanti më i mirë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

Pse duhet të kemi kujdes me nitratet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur lacus nulla, vestibulum ut ante eu, molestie maximus ipsum. Sed id quam nibh. Ut ligula nisi, ultrices at tortor a, commodo...

Read More

Produktet GreenTest

Eksploroni gamën e paisjeve të matjes së niveleve të nitratit për më shumë se 60 produkte ushqimore.

Gjeni paisjen që përshtatet më shumë me nevojat tuaja.

Përshtypje nga përdoruesit tanë

Aplikacion shumë i thjeshtë për tu përdorur. Me të vërtetë një risi në Shqipëri!
John Doe
Designer
Kjo platformë më kursen shumë kohë. Mjafton të përgatis shportën e ushqimeve, dhe m'i sjellin në shtëpi!
Jane Doe
Designer
Stafi është gjithmonë në dispozicion dhe mjaft i komunikueshëm
John Doe
Designer